Service & Onderhoud

Voor het voorkomen van storingen, het verlengen van de levensduur van uw apparaten of het verhogen van het rendement op langere termijn, is een Service & onderhoud contract aan te raden. MuusDontje levert Service & onderhoud contracten op maat.

Voorkom verrassingen

Gasgestookte apparatuur, zoals uw CV-ketel, maar ook uw warmtepomp- en zonneboilerinstallaties of vloerverwarmingsinstallaties, dienen regelmatig gecontroleerd te worden op de goede werking en veiligheid. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen, maar ook onnodige slijtage van uw apparatuur. En slijtage zal ook een hoger energieverbruik tot gevolg hebben. Dat is niet goed voor het milieu en uw portemonnee. Doordat er een regelmatige controle plaatsvindt worden eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd en voorkomen, zodat u niet in een koud huis zit of onder een koude douche komt te staan.

Minimaal 25 jaar zonnestroom

Ook zonnecollectoren en zonnepanelen hebben onderhoud nodig. Als zonnepanelen /-collectoren niet goed onderhouden worden, zoals het niet weghalen van vuil, is het mogelijk dat het rendement van uw panelen lager uitvalt. Wij raden u aan om minimaal 1 keer per jaar de panelen /collectoren te laten reinigen en 1 keer per 2 jaar een inspectie te laten verrichten op de bekabeling, het systeem en de omvormer. Op deze manier kunt u met een gemiddeld zonnepanelen systeem minimaal 25 jaar zonnestroom opwekken.

Service & onderhoud van MuusDontje

We komen uw toestel of installatie controleren, plegen onderhoud (meten o.a. het rendement en de CO, CO2 waarde) en u ontvangt hiervan een rapportage. Heeft u onverhoopt storingen, dan lossen we deze z.s.m. voor u op. Wanneer u een online monitoringssysteem heeft voor uw zonnepanelen dan kunnen wij op afstand een storing monitoren. Het voordeel hiervan is dat wij wellicht eerder bij u voor de deur staan voor controle dan dat u in de gaten heeft dat er een storing is (geweest).

Graag kijken wij samen met u naar de benodigde Service & onderhoud. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek, waarbij onze installateur uw situatie in ogenschouw neemt, krijgt u een Service & onderhoud contract op maat aangeboden. Meer weten over Service & onderhoud contracten van MuusDontje? Maak direct een afspraak.