MuusDontje

MuusDontje is een innovatief installatiebureau voor duurzame energie oplossingen. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

MuusDontje is een familiebedrijf en dank zijn naam aan de eigenaar Gerard Muus. Gerard heeft jarenlang samengewerkt met zijn schoonvader, dhr. Dontje. Door de ervaring en de nieuwe inzichten, opleidingen en certificaten van Gerard, maken het bedrijf tot de ideale partner op gebied van installatietechniek en -toepassingen. Continu zijn wij op zoek naar innovaties. Door de zeer goede contacten met onze leveranciers en opdrachtgevers weten wij wat er speelt in de markt. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies gebaseerd op uw situatie en persoonlijke wensen.

Voor de toekomst

Door na te denken over duurzame oplossingen, spaart u niet alleen het milieu, maar ook nog eens uw portemonnee. Keuzes op gebied van duurzaam wonen en bouwen spelen hierbij een grote rol. Wilt u ook duurzaam leven, maar daarnaast veiligheid en comfort? Wij komen graag kennis met u maken om de mogelijkheden te bespreken.

Medewerkers

Het team van MuusDontje bestaat uit de volgende mensen;

Gerard Muus
eigenaar / installateur

Gerard Muus legt zonnepanelen

 

 

 

 

 

 

 

José Muus
planning / financiële administratie / 1e aanspreekpunt

Jose Muus

Expert duurzame toepassingen

De laatste jaren ligt de nadruk op duurzame energie oplossingen, zoals zonnepanelen en –collectoren. Iets minder bekend, maar ook volledig door ons verzorgd, zijn de toepassingen met warmtepompen en andere energiebesparende maatregelen.

MuusDontje is groot voorstander van energieneutraal wonen en werken. Goed voorbeeld hiervan is het eigen bedrijfspand met naastgelegen woonhuis, dat energieneutraal gebouwd is. Als expert op dit gebied, wordt Gerard Muus regelmatig gevraagd om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve bouwprojecten.