MuusDontje

MuusDontje is een innovatief installatiebureau voor duurzame energie oplossingen, loodgieterswerk, renovatie en service & onderhoud. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

MuusDontje is een familiebedrijf en dank zijn naam aan de eigenaar Gerard Muus. Gerard heeft jarenlang samengewerkt met zijn schoonvader, dhr. Dontje. Diens ervaring en de nieuwe inzichten, opleidingen en certificaten van Gerard, maken het bedrijf tot de ideale partner op gebied van installatietechniek en -toepassingen. Continu zijn wij op zoek naar innovaties. Door de zeer goede contacten met onze leveranciers en opdrachtgevers weten wij wat er speelt in de markt. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies gebaseerd op uw situatie en persoonlijke wensen.

Voor de toekomst

Door na te denken over duurzame oplossingen, spaart u niet alleen het milieu, maar ook nog eens uw portemonnee. Keuzes op gebied van duurzaam wonen en bouwen spelen hierbij een grote rol. Wilt u ook duurzaam leven, maar daarnaast veiligheid en comfort? Wij komen graag kennis met u maken om de mogelijkheden te bespreken.

Medewerkers

Het team van MuusDontje bestaat uit de volgende mensen;

Gerard Muus
eigenaar / installateur

Gerard Muus legt zonnepanelen

 

 

 

 

 

 

 

José Muus
planning / financiële administratie / 1e aanspreekpunt

Jose Muus